EQ Loves Musikhjälpen 11-17 December

EQ Loves to help

Release från EQLovesMusic där 100% av intäkterna går till musikhjälpen!

  • en release av Real eyes – Amanda Madlala (Sydafrika), spoken word music om sexuella övergrepp – 100% av vinsten går till musikhjälpen

  • MUSIK SOM SLÄPPS – Real Eyes, är alltså en låt med en artist från Sydafrika som handlar om sexuella övergrepp. Det är en tonsatt dikt som berör och är ytterligare ett synliggörande av Musikhjälpens tema 2017.
  • EQLovesMusic vill alltså bidra med hjälp av denna musikrelease i samarbete med vår idéella förening (EQLovesMusic) och Phonofile, där alla intäkter oavkortat kommer skänkas till musikhjälpen! Musiken är producerad genom ett projekt som finansierades av Svenska kyrkan där den unga sydafrikanska spoken word poeten Amanda Madlala flögs till Göteborg och spelade in i studion i Brewhouse. Produktionen och kompositionen är gjord av en av våra producenter.

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2021 EQ Loves Musikhjälpen 11-17 December